Even voorstellen

U bent op zoek naar een goede, gebruikte auto voor een scherpe prijs? Dan bent u op de website van Metselaar Auto's aan het goede adres.

Metselaar Auto's is een gerenomeerd bedrijf dat zich toelegt op de in- en verkoop van goede, betaalbare gebruikte auto's in de prijsklasse tot circa € 10.000,- .

Als verkoper heb ik de nodige ervaring opgedaan in de autobranche bij diverse autobedrijven in Noord-Holland, waaronder Volvo, Saab en BMW. Wat ik daar vooral geleerd heb, naast product- en branchekennis, is het belang van kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid. Dat zijn dan ook de pijlers voor de werkwijze van Metselaar Auto's. Ik zie u immers graag nog eens terug voor de aanschaf van uw volgende gebruikte auto!

In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan merken en typen occasions. Hebben wij niet staan wat u zoekt? Dan kunt u ons een zoekopdracht geven. Wij gaan dan binnen ons netwerk op zoek naar een occasion die aan uw wensen en eisen voldoet.

Rijklaar maken en garantie

Om uw “nieuwe” auto in een zo perfect mogelijke staat aan u af te kunnen leveren heeft u de keuze over twee afleverpakketten.

- Pakket A: €495,-

Nieuwe APK, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema en 3 maanden garantie op motor en transmissie.

- Pakket B: €795,-

Nieuwe APK, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema en 6 maanden Bovag garantie.


Joost Metselaar

Volg ons ook op Twitter en Facebook voor de leukste occasions in Heerhugowaard. Bekijk hier onze occasions.

Wij zouden u willen verzoeken om voor u langs komt even te bellen. Dit om teleurstelling te voorkomen mocht de auto van uw keuze inmiddels zijn verkocht!